#302 - Seriöst

2013-10-30 / 14:34:51 / Demi Lovato / 0 kommentarer
 

#301 - Fredag

2013-10-25 / 18:11:25 / Vardag / 0 kommentarer
Orkar inte skriva men här är lite bilder.
 
 

#300 - orka rubrik

2013-10-23 / 13:32:00 / Vardag / 0 kommentarer
hello. idag är det 23 oktober. dvs ett halvår sen jag såg justin live. alltså jag såg honom, jag andades samma luft som honom, jag liksom va där. jag kan inte fatta det. och de va ett halvår sen. det är ett halv år. det är 6 månader. det har gått så sjukt fort. helt sjukt. men iallafall, idag vaknade jag klockan 4 :) kul :) nej :) sen gick jag t bussen vid 5 typ. och så åkte jag och några från min klass ner till varberg och sminkade dom på drottning blanka i varberg som utbildar sig till poliser/brandmän. sårigt, blodigt, skotthål osv. det gick bra, och ska dit även imorgon, gå upp lika tidigt. haha usch. men de gick bra. nu ska jag snart in till kungsbacka och möta pappa så ska vi till optikern, sen handla och sen hem så ska jag fan försöka få lite sömn innan jag ska upp igen. ah nice osv. btw tipsar om en sån jävla sjukt bra serie att jag dör "teen wolf". hejdå.
 
 

#299 - hej hej

2013-10-16 / 21:58:02 / Vardag / 0 kommentarer
Lite saker jag stör mig på :)
 
  • Tjejer som har lösögonfransar och så ser man limmet. Hur jävla svårt är det att antingen sätta den så att limmet inte syns, eller måla lite eyeliner över!
  • Folk som har band-tröjor och inte ens lyssnar på bandet. Just. Stop.
  • Vuxna som kriteserar ungdomar. Det va ni som uppfostrade dom.
  • Folk som kritiserar det dom inte förstår.
  • Folk som forrtfarande är fjortisar.
  • FOLK SOM HAR SIG SJÄLV SOM BAKGRUNDSBILD PÅ DATOR/MOBIL. det är as awkward, liksom ok du kan tycka du är snygg men det är sjukt pin. lånade en kompis kompis mobil och hon hade det. det blev liksom bara jätte awkward. så nej. ha en bild på justin bieber ist.
  • mina ögonbryn
  • folk som tror dom är så jävla överlägsna på ALLTING
  • att det är jobbigt att raka min sidecut för den blir aldrig bra direkt måste vänta typ 1 vecka och sen ser den bra ut i 5 dagar.
  • folk som lägger ut bilder varena helg när dom har en ciderbruk i handen. liksom ok. du dricker. as cool. det ser bara patetiskt ut att du måste lägga ut bilder på det för att få de visat.
  • folk som inte gillar dubbelhakor.
  • att foundetion är dyrt. liskom va? jag har aldrig direkt använt faoundetion för jag har inte speciellt dålig hy och fall jag har haft de några dagar har jag tatt mammas eller från min skol sminkbox. me skulle köpa en för jag har de på fest för annars blir jag så röd i anskitet när det är varmt och dansar osv och den kostade 149 jag ba va den ända jag köpt kostade 29 kr i ullared och den hade jag i min fjortisperiod till läpparna.
  • att jag vill färga håret ljusare men orkar inte.
  • att aritster bara kommer till stockholm, kom till götebort istället.
  • att jag fick till as bra eyeliner idag och måste ta bort den igen.
  • va på kungsmässan innan skolan med sofie och shoppade och åt för vi började halv 2. och så köpte jag en tröja för jag inte gillade den jag hade på mig och så bytte jag om på toan och de stank där.
  • sen stör jag mig bara allmänt på allt.

#298 - Hår är inte

2013-10-13 / 22:41:35 / Vardag / 0 kommentarer
Sitter och lyssnar på musik och ska snart kolla på Ice Age. Sofie va här innan, vi va ute och gick sen gick hem till mig och kollade lite videos på Justin osv. Kul kul. Sen åt jag och nu är jag här. I helgen har jag jobbat och lite sånt. Anywayyyy. Jag behöver verkligen gå till frisören. Alltså mitt hår är så äckligt och trorrt och slitet och bajs. Men det är ju så jävla dyrt. Alltså helt ärligt. Även fast det inte skulle va jag som betala skulle jag inte låta någon annan betala för liksom nej. Jag är sjukt snål även när det gäller andras pengar. Men jag behöver ju verkligen. Åh.. Jobbigt det hära. Sen vet jag ju ingen frisöt i Kungsbacka som jag litar på... Kan ju inte låta vem som helst hålla på med mitt hår? Asså bajs. Vill klippa av allt och bli kille. Hejdå.
 
 

#297 - etta

2013-10-07 / 09:30:05 / Vardag / 0 kommentarer
Den släpptes för 3 timmar sen och är redan etta. No suprise direkt. Så JÄVLA bra va den!! 
 
 

#296 - Heartbreaker

2013-10-06 / 21:51:36 / Justin Bieber / 0 kommentarer
#SwedenisRedyForHeartbreaker trendar worldwide på twitter. världens bästa beliebers.
 
 

#295 - Music Mondays

2013-10-05 / 11:35:00 / Justin Bieber / 0 kommentarer
Alltså. Efter 13 veckor av "soon" så kommer äntligen heartbreaker. På måndag, (som blir tisdag i Sverige pga. tidskillnad som jag faktiskt inte förstår varför vi har) och sen även i 10 veckor kommer det komma ut en låt varje måndag tills hans album är komplett. Och även Believe 3D Movie. Alltså jag är så jävla exited att jag vill gråta. Äntligen ny musik, asså äntligen äntligen äntligen. Nu ska jag in till Kungsbacka.
 
 
 

#294 - Bangerz

2013-10-04 / 22:15:02 / Vardag / 0 kommentarer
Nyss kollat på idol, nu väntar vi på att dedär utröstning ska börja. Jag hejar på Sakib, Sandra, Kevin (lite) & Erik. Mjaow. Annars dååå. Mileys nya album har kommit ut "Bangerz" heter det. Och hon ska på turne och kommer tills verige 2014/15. Så taggad. Albumet var skit bra. Och nyss sett det nya Glee avsnittet det var sjukt bra. Första avsnittet nu när Demi "gueststarring". Mucho bra. Nu ska vi kolla på utröstningen och sen det nya Vampire Diaries avsnittet, säsong 5 börjarde igår! Så taggad alltså... Åhh. Men ha de bra.
 
 

#293 - Smurf

2013-10-03 / 18:25:37 / Demi Lovato / 0 kommentarer
Asså Demi har färgat sitt hår. Blått. Och grejen är att hon är helt jävla sjukt snygg i det. Hur kan man ens passa ialla hårfärger. Blir lite arg. Håller på att uppdatera min mobil nu. Tar en evighet.
 
 

#292 - ORKAR ITNE MED FOLK

2013-10-02 / 23:13:16 / Vardag / 0 kommentarer
asså jag blir så jävla arg. alltså riktigt jävla förbannat helvetes arg. jag är så trött på att folk sitter och verkligen hatar på justn. klickar sig in på hans videosar och lägger idiotiska kommentarer. JAG SKITER TOTALT I OM NI INTE GILLAR HANS MUSIK MEN SÄG INTE ATT HAN ÄR EN DÅLIG JÄVLA MÄNNISKA OCH BORDE DÖ NÄR HAN INTE HAR GJORT NÅGONTING SOM HAR EN PÅVERKAN FÖR ATT FÅ DIG ATT HATA HONOM. ärligt talat. jag är så jävla trött på det. och mobbning är fortfarande mobbning även fast det är en kändis. jag vet att han är trött på all skit han får. och så fort han gör ett litet misstag då jävlar är alla på honom och det är mer än vad man är på andra kändisar. men grejen är att INGEN kollar hur jälva mycket bra saker han gör. han får så många personer att må bra bara av att existera. han skänker SÅÅÅÅ mycket pengar till välgörenhet. han besöker sjukhus och träffar folk som inte har chansen att gå på hans konserer. han betalar för folks "treatment" (vet ej vad det heter på svenska) han ger ut gratis biljetter. han går ut och träffa fans när han egentligen har jätte bråttom. han ger pengar till hemlösa han ser på gatan. han RÄDDAR LIV. han gör så jävla mycket mer än vad ni som sitter bakom en jälva skärm och skickar anonymt hat någonsin kommer få gjort i livet. ni hatar honom för han lever ut sin dröm. för han är rik, snygg, får vilken tjej han vill. och bara för det sitter ni och kommenterar hemska saker till honom. det är ju så jävla patetiskt. jag såg en bild där någon skrivit en sak om att justin hjälpte en tjej som blivit misshandlad och våldtagen. och då skrev personen "i think i respect justin now". förstår ni? någon ska behöva bli våltagen och misshandlad för att folk ska få respekt för en perosn som ALDRIG gjort någonting för att skada dig.  jag är verkligen trött på att få skit för att jag gillar justin. och jag är trött på att folk snackar så jälva mycket skit om honom. . ni kan hans musik, men ni ska fan respektera honom.