#227 - Helgen

2013-06-30 / 19:07:48 / Vardag / 0 kommentarer
Lite kortfattat om helgen
 
Fredag: Bio i Göteborg med Sofie, vi såg Springbreakers och den var jävligt bra. Väldigt konstig, men riktigt bra. En tonårsfilm typ heuhe. Sen Åkte vi hem till mig och gjorde nått och åt tacos osv och sen gick ut och gick i onsala och bajsa lite blabla sen sov hon här.
 
Lördag: Vaknade, åt frukost, Sofie åkte hem. Jag åkte till Kungsmässan med Kevin och handlade lite. Sen spöregnade det HELA dagen och kvällen och natten. Kollade Hannah Montana och spelade sims.
 
Söndag: Åkte till Kungsbacka lite snabbt och handlade, sen hem och va ute och gick 1 timme. Kollat Hannah Montana och spelat sims. Även provat en lila fanta som inte var så jätte god.
 
bilder kommer såfort blogg.se appen funkar.

#226 - Spring Breakers

2013-06-27 / 19:13:21 / Film/serie / 0 kommentarer
Har färgat Sofies hår idag och vart med henna blabla orkar inte skriva. Men iallafall, imorgon ska vi på bio - springbreakers. Har taggat denna filmen sen jag såg första trailern. Seriöst. Selena Gomez, Ashely Benson. Vanessa Hudgens. Den verkar så sjukt bra och jag älskar Selena! tagga.
 
 

#225 - Kött

2013-06-27 / 00:46:38 / Vardag / 0 kommentarer
Öh jag kommer inte bli en vegitarien så sjukt ovärt. Kött. Mums. Drömde att jag blev det så kände att det va viktigt att skirva ut att jag gillar kött. Men iallfall var med sofie idag, först köpte vi paj på hemköp och hårfärg. Sen åkte vi hit och åt paj och färgade hennes hår. Sen köpte vi naturgodis och kollade hanna montana. Ah. Imorgon ska hon färga mitt hår hehe. Lite förändringar ska skee. Nice. Nä men ah. Iallafall tyxker jag alla borde kolla på denna videon för den var väldigt fin tycker jag :) Nu ska jag sova hejdåååå.
 

#224 - Liseberg dag 2

2013-06-25 / 22:32:29 / Vardag / 0 kommentarer
Blogg.se appen suger så jävla mycket, jag hatar den verkligen. Går aldrig lägga ut bilde. Och iphone suger så jag kan inte lägga över bilder från mobilen till datorn med usb heller så ni får klara er utan bilder. men va på liseberg idag igen hehe, med jolli och sofie. Nice var det. Bra väder och inte så mycket kö. Bajs. Eh ah kom hem runt 8 tror jag haha har ingen aning faktisk har inte kollat klockan något idag typ lol. Men då körde JAG till stoppet, en resturang sak. Och alltså det va as mycket trafik och det va den onsalavägen och den är lite läskig men jag klarade det haha. Pappa eller Jessica får inte köra bil för båda har ju nyss opererat sig så yeah. Men ah så köpte vi mat och bajs. Sen har jag duschat och lite så. Ska lägga mig i sängen har så ont i nacken, imorgon ska jag till tandläkaren kl.11.30 och sen efter det har jag ingenting då jag behöver gå upp i någon speciell tid på hela sommrlovet. Älskar livet. Heh, mitt hår är så fult måste klippa och färga det. Får gå till frissan och klippa det och sen ska jag färga sofies hår snart och då får hon färga mitt. Orka gå till frisör och färga. Jag är snålast på världen jag vet. Men ah, jag skiver någongpng och ska se fall bilderna går lägga upp snart.

#223 - Liseberg

2013-06-24 / 23:15:17 / Vardag / 0 kommentarer
Dagen va super. Kom t liseberg vid 1 tiden och åkte hem halv 10. Spelade, åkte lite, och åt och gick runt haha. Vi va så tröga fär jag och Sofie åkte ju dit ba för vi ville se Robin. Och vi ska dit imon så tänkte vi att vi inte köper åkband för ah. Men så slösade vi typ 150 kr var på åkkuponger och om vi hade tatt sånt 2 dagars hade vi sparat typ 50 och kunnat åka hur mycket som helt. Sega. Men ah sen gick vi på Lotta på Liseberg, as kul heh. Robin va så jävla bra och snygg dog. Och när han skulle gå backstage var han 5 meter ifrån oss. Ah det va kul tycker jag faktiskt. Hehe. Men nu ska jag kolla några Hannah Montana avsnitt, vi hörs.
 
det funkar inte lägga upp bilder nu dööö.

#222 - DÖ

2013-06-24 / 10:28:29 / Vardag / 0 kommentarer
Jag noprade mitt ögonbryn och det ser ut som jag är fucking qausimodo, ärligt. hela jälva ansiktet fuckade up för ögonbrynet blev så ful. Ska fan gå och raka av hela jävla skiten. Dö dö dö.

#221 - Näjz

2013-06-24 / 00:00:10 / Vardag / 1 kommentarer
Helgen var nice, kommer inte ihåg men var i ss osv. Stannade i Ullared på vägen hem och köpte Hannah Montana säsong 3 & 4. Nice. När jag kom hem så sov jag lite och sen kom Sofie, vi snackde lite och jag fick en present haha. Ett linne med kiss-tryck, as nice. Har på det nu hehe. Ah men sen drog hon och jag åt as god mat, mmmh. Heh, sen såg jag att Robin Stjernberg skulle uppträda imorgon på Lotta på Liseberg och jag och Sofie ska dit! Så jävla nice. Ni kanske ser mig på tv om ni har tur haha. Vi åker härifrån vid 12 och är där hela dagen, ska spela lite och käka och så. Inte åka någonting, eller kanske någon om det är lite kö och vi köper åkkuponger. Men ah vi ska dit på tisdag också med Jolina och då ska vi ha åkband. Så det är nice. Men iallafall, nu ska jag lägga mig i sängen och påbörja säsong 3 av Hannah Montana, svin nice.
 
filli och jag 2011 typ? hehe fina minnen sofijah på bryggan lol.
 
 
 
 

#220 - JAG DÖR

2013-06-21 / 01:23:54 / Vardag / 0 kommentarer
Alltså ärligt jag börjar gråta min mobil är så jävla seg vill bara kasta den åt helvete. ÅHHHBBBGHGG. blir så jälva helvetrs arg. jag har typ 6 appar på den, och 100 bilder. och ändå kommer det upp "ditt minne är slut gå och rensa" och även fast jag rensar ( har tatt bort ca 500 bilder oh 10 appar) så funkar det inte och jag kan itne ta kort. JAG GRÅTER HELT SERILST VARÖFR KAN JAG AQLRIG FÅ EN NORMAL JÄVLA MOBIL JÄVLE SOM FUNKAR SOM DEN SKA. KOMMER FAN KÖRA UPP DEN I NÅGONS SOM JOBBAR PÅ IPHONE RÖV. ÄRLIGT JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG ÅHHHHHHHHHHHHHHH ALLA SKA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.

#219 - Torsdag

2013-06-21 / 00:18:19 / Vardag / 0 kommentarer
Oj vad dagarna går fort lol. Kommer inte ihåg vad jag gjort idag, men vid 8 tiden drog jag, jolina och sofie t finnasand och badade osv. mys. Kom hem någon gång, och har städat mina gadrober. Helt jävla ärligt det var hemskt, men nu är det klart. Imon ska jag till skåne på morgonen och fira midsommar och sen till ss och va där i helgen. Så nice. Saknar min bobo och felliiicicicia så mycket hehe. Mjaow. Men iallafall, hittade en spotify lista från 2010 och där hade jag massa låtar med You Me At Six och har börjat lyssna på dom igen och verkligen drogat dom. Så jälva bra vill dö. Heh. Men ska se något nu och en sova. Ha de!
 
MEN ORKA VA SÅ JÄVLA SNYGG DITT OFFER!
 
 

#218 - Tisdag

2013-06-18 / 22:36:00 / Vardag / 0 kommentarer
Hejhej. Tisdag idag. Nice. Hehe. Men ah, vaknade nån gång och gjorde nått. Sen tog jag bussen t kba och sen pendlen t Göteborg och där hämtade Kevin upp mig så åkte vi och hälsade på pappa på sjukhuset. Hans operation gick bra så han kommer nog hem på torsdag eller fredag :) Ah men sen åkte vi hem och satt i en bilkö i en jävla timme. Så jälva segt. Men ah kom hem, så va sofie här så packade jag lite sen drog vi till hemköp och köpte lite saker och sen drog t Finnasand och sen kom Jolina. Så vi grillade och ah hade lite mys osv. Kom hem för en stund sen, ska duscha nu och sen kolla på House. As länge sen, kommer inte ihåg var jag va men någonstans på säsong 3 iallafall hehe. Imorgon vet jag inte vad som händer, ska kanske t pappa och hälsa på lite och sen till Ikea om jag känner för de. Lägger upp bilder senare funkar inte nu.

#208 - bebis

2013-06-18 / 21:24:00 / Demi Lovato / 0 kommentarer
 

#217 - Bajs

2013-06-17 / 22:34:24 / Vardag / 0 kommentarer
Hola! Måndag idag hehe. Alltså allt känns som helg för att de är sommarlov. Men iallafall, jag somnade vid typ 5. Och vaknade vid 10! Haha sjukt, va pigg då också. Men jag åt frukost sen drog jag, Sofie & Jolina till Kungsmässan och gick runt lite och sen åt glass och satt ute lite osv. Sen gick jag hem, åt, och sov 1 timme. Sen kom Sofie hit, vi gick ute lite och sen in och typ jag vene apade lite osv. Ah sen åkte vi iväg med mopparna och mötta nån och sen blabla kom hem nyss och fryser. Ska tvätta av mitt smink och sen sova. Internet är så segt att jag vill gråta helt seriöst. Pallar inte. Men iallafall, imorgon blir det kul. Skirver då, ha det bra!
 
 

#216 - 03:54

2013-06-17 / 03:54:42 / Vardag / 0 kommentarer
alltså. solen börjar gå upp nu. jag har inte gått och lagt mig än. orkar inte haha. vaknade vid 4 idag. vänt totalt på dygnet. men sommarlov är nice. men det är jobbigt för det är ljust när jag lägger mig och det lyser in haha. pallar inte livet. Imorgon ska jag kanske på bio om de är nån kul. Bla bla, puss!

#215 - Zup

2013-06-13 / 19:20:00 / Justin Bieber / 0 kommentarer
 

#214 - Hola!

2013-06-12 / 12:36:50 / Vardag / 0 kommentarer
Har sovit så jävla dåligt inatt att det inte ens är sant. Men iallafall, drog ut med några fina från klassen och firade att sommarlovet hade börjat. Så vi drog t havet och grillade osv. Kom dit vid 7 tiden och sen hem vid 12-1 något. Det var så sjukt kallt när vi drog hem haha. Och jag va så jävla kissinödig. Kissade i minst 2 minuter när jag kom hem. Men det var as mys osv. Haha första en gångs grillen vi köpte fick vi inte igång för vi var tröga så Julia & Jolina fick dra t mariedal för att köpa en ny och tändvätska haha. Men ah då fick vi igång den iallafall.  Somnade väl runt 6 tiden och sen har vaknat typ varannar halvtimme så gav upp nu. Ska kolla några svensson svensson avsnitt och sen dra in till kungsbacka en stund. Men ha det bra så hörs vi!
 
 
 
 

#212 - Måndag

2013-06-10 / 23:12:28 / Vardag / 0 kommentarer
Vart med Sofie idag, kul kul. Imorgon får vi sommarlov, men inte haft skola på 3 veckor så känns som vi redan har de. Men har avslutningen imorgon. Klockan 2, gött så man hinner vakna innan och inte behöva se ut som ett lik. Ingen aning om vad jag ska göra på sommarlovet. Kanske sova lite :)

#211 - Anton Ewald

2013-06-09 / 19:57:03 / Vardag / 0 kommentarer
Vaknade väl typ vid 12 idag och gjorde nått sen vid 1 drog jag in till kungsbacka och så drog jag Sofie och Jolina till kungsmässan för att se Anton Ewald. Han killen från melodifestivalen, ahah de va väl kul. Ah han sjöng 3 låtar och vi stod 1 meter ifån honom så det var as bra platser. Men ah sen åkte jag med pappa hem och då åt vi och blabla nu ska jag dammsuga och städa in gadrob osv. Men här är lite bilder.
 

#210 - KISS

2013-06-07 / 20:06:02 / Musik / 0 kommentarer
Fyfan va bra dom är. Alltså deras scenshow. sångerna, musiken, allt. Alltså det har ju vart mitt favoritband ända sen jag va liten och åh dom är så bra så att jag vill dö. Den första bilden är inte zoomad någonting, det var när Paul flög ut under Love Gun vi var väl ca 5 cm ifrån honom! Så jävla sjukt. Åh. Hade sjukt bra platser, såg scenen as bra, hade en sån stor tv scen precis vid framför mig och ingenting som skymde den så allt var perfekt. Fick några sjukt bra videor ska se fall jag kan lägga upp dom senare! Åh vad bra dom är!
 

#209 - Student

2013-06-05 / 11:28:54 / Vardag / 0 kommentarer
Idag tar min styvbror Dennis studenten! Wie, så ska åka vid 13 och ah kolla. Haha sen ska några hit och fira han osv. Blir välla kul. Och imorgon åker jag tll Sweden Rock, så jävla fett! Åker dock klockan 6 på morgonen eftersom det tar runt 4 timmar att komma dit. Lite mindre kul haha. Ska åka med min farbror och min kusin eftersom pappa & kevin åker idag. Men jag ska kolla vad jag ska ha på mig nu osv. Ses!
 
 

#207 - Ullared

2013-06-04 / 18:53:00 / Vardag / 0 kommentarer
Wiiee var i gekås idag, älskar det så mycket. Så underbart. Och jag snålade inte ens, jag brukar alltid plocka ut mer än hälften innan jag går till kassan men gjorde inte det! Köpte allt jag behövde så det känns as bra. Jag köpte iallafall: Träningsshorts, sovtröja med ullaredstryck lol, sport bh, trosor, sockar, hundben, body butter, torrschampo, deo, avsminknings servetter, en hjärt formad skål och 4 små skålar, en bricka, ögonfransböjare, hanna montana säsong 2, Justin Bieber - this is my world, nutella to go, armband och fick en nalle.  Haha ah fint. Det gick på runt 800 och jag som är snålast i världen började nästan gråta men det är ok nu... Längtar tills mina nya skort kommer som jag fick av pappa, så fina är dom vill dö. Men hejdå.
 
 
 

#206 - AAAAHHH

2013-06-04 / 01:20:08 / Vardag / 0 kommentarer


#205 - A little girl grew up to fast

2013-06-03 / 22:40:47 / Vardag / 0 kommentarer
Hola. Sitter på mitt rum och lyssnar på musik och sånt. Hade en tjigo minuters lektion idag i skolan, vi sa typ hejdå och lite sånt skit. Alltså det va sista dagen i skolan. Och nästa tisdag har vi avslutning, men ah har ingen mer skola så jag har sommalov nu kan man säga! Så soft. Iallafall jag kom hem vid typ 11-12 nått kommer inte ihåg, då solade jag lite och sen städade och kollade dom sista avsnitten av o.c säsong 4, alltså man blir så deprimerad varje gång man ser dom sista avsnitten. Dom är så jälva bra men gråter för det är sista säsongen någonsin. Men ah får väl fortsätta kolla på den om och om igen som jag gjort lite för många gånger. Somnade vid 5 och sov till 8, hehe. Nu ska jag se fall jag kan ladda ner Skins någonstans. Så vi hörs.
 
 

#204 - VET INTE ENS

2013-06-02 / 21:14:47 / Justin Bieber / 0 kommentarer
En vacker dag kommer jag gå mor altraret och säga "i do" medans denna killen väntar på att säga samma sak. Åh varför är hans så underbar. Jag kommer ärligt mörda alla som säger "han är bara en artist" ärligt. Håll käften, ni suger och han är världens bästa människa och jag älskar honom mest på denna jorden. Alltså bara kolla på honom?! Hur vacker han är, hans röst, hur han är med sina fans. Har ni någon gång sett en artist som verkligen bry sig så mycket om sina fans? Han är helt jävla perfekt ska gråta nu.